Een verkleed kindje die meeloopt met de optocht. (foto: Oranje Comité Heteren)
Een verkleed kindje die meeloopt met de optocht. (foto: Oranje Comité Heteren)

Halloween lampionnenoptocht Heteren

HETEREN - Dit jaar houdt Oranje Comité Heteren weer een Halloween lampionnenoptocht in Heteren op vrijdag 26 oktober. Er zal dan een route gelopen worden door Heteren en we eindigen met onder andere een kinderdisco.

Haal de verkleeddozen maar weer van de zolder en probeer je zo griezelig mogelijk te verkleden. Schmink elkaar. Wie ziet er het engste uit? Voor degene die er het engste uit ziet stelt Hip en Hebbes een leuke prijs beschikbaar!

We verzamelen vanaf 18:45 uur bij Café 41 in Heteren. Hier zijn eventueel lampionnen te koop voor drie euro per stuk. Uiteraard mag je ook met je eigen lampion meelopen. Om 19:00 uur start de optocht onder muzikale begeleiding van De Borrelnootjes. Verwacht wordt rond 19:45 terug te zijn bij Café 41. Hier is gelegenheid om met z’n allen nog wat te drinken, te voelen in de griezelbakken en met de voetjes van de vloer te gaan op de kinderdisco.

"Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten die Oranje Comité Heteren organiseert? Kijk op onze website www.oranjeheteren.nl of like ons op Facebook."