Afbeelding
Foto:

Doe een kluswens bij Hubo Zetten!

ZETTEN - De Wenscamper van Hubo staat op Vrijdag 19 oktober tussen 12:00 en 15:00 uur op Veldstraat 23 in Zetten. Hier kun je een 'kluswens voor een ander' opnemen op video. Je maakt dan kans op de maandprijs: een klustegoed van duizend euro. Dit bedrag is volledig te besteden bij Hubo.

Dit jaar maakt de Wenscamper van Hubo een toer langs alle winkels. In de Wenscamper doen consumenten een kluswens voor een ander: iemand zonder geld, tijd of zijn, in een uitzichtloze situatie of gewoon om het een ander te gunnen.

Wie de maandronde wint gaat ervandoor met duizend euro klustegoed. Deze is te besteden aan producten of service van Hubo. De Hubo vakman komt er zelfs voor je aan huis. Denk aan de montage van een nieuwe zonwering of het inmeten van een nieuwe kast. De Wenscamper staat dan ook symbool voor de nieuwe koers die het vaart. Je kunt het bij Hubo zelf doen, samen doen of laten doen. En om iedereen te 'helpen' is Hubo er dus voor de beginner, de zelfstandige en de ervaren klusser.

Dit wordt in de nieuwe formule omgezet naar de garantie van de 'negen keer ontzorgen', waarin de toegevoegde waarde wordt uitgelegd in negen punten. Hierin staat het meten, maken en monteren aan huis, vakmanschap, een breed assortiment en alles op maat centraal.

Hubo

Met ruim 150 winkels is Hubo de grootste en meest service gerichte doe-het-zelf-keten van Nederland. Zo helpt Hubo met je klusproject, van begin tot eind. Alles om zorgeloos wonen mogelijk te maken. Denk aan het maken van de juiste keuzes, het inmeten, de aanlevering en de montage thuis. Hubo luistert, neemt de tijd en zoekt alles voor je uit.