Rommelmarkt in Kesteren

KESTEREN - Zaterdag 20 oktober is er weer de jaarlijks terugkerende rommelmarkt. Op deze rommelmarkt wordt van alles en nog wat aangeboden.

Zo zijn er allerlei tweedehands spullen die in het achterliggende jaar ingezameld en op zaterdag zullen worden verkocht. Er worden niet alleen maar tweedehands spullen verkocht, er is ook allerlei etenswaar te koop zoals: oliebollen, fruit, kaas, haring, taart, wafels, koek, koffie en thee. Daarnaast zijn er spelletjes voor de kinderen zoals een springkussen en blikgooien. En wat te denken van de boekenkraam en de gezellige ‘verkoop bij opbod’. Waar ‘de veilingmeester’ op ludieke wijze de te verkopen spullen aanprijst. Eigenlijk is het teveel om op te noemen.

De gehouden rommelmarkten uit het verleden hebben bewezen dat het altijd een gezellige dag is. Net als vorig jaar wordt de rommelmarkt gehouden op het terrein van Van den Dikkenberg, Rijnbandijk 171 in Kesteren. "Volg de aanwijzingen van de parkeerwachters op zodat het parkeren geen overlast veroorzaakt." De rommelmarkt begint om 10.00 uur en sluit om 16.00 uur.