Herfstfair in Ochten

OCHTEN - Op zaterdag 20 oktober presenteert Dorpshuis Ochten van 10.00 tot 16.00 uur weer een grote herfstfair. De kramen staan allemaal binnen dus ook bij regenachtig herfstweer blijven de bezoekers droog.

Er is een gevarieerd aanbod aan kramen waaronder kleding, decoratie, lekker eten, snuisterijen, hobbyartikelen en vooral een hoop gezelligheid! Er zijn diverse demonstraties en Karin Huiberts van grafisch bureau MIKSĀ® organiseert een kleurwedstrijd. Er staat een aantal tafels klaar waaraan jong en oud hun kleurplaat kunnen kleuren en inleveren. Een jury zal drie prijswinnaars uitkiezen waarna de prijsuitreiking plaats vindt tussen 15.00 en 15.30 uur. Tijdens de fair is er bovendien een verloting met een groot aantal mooie prijzen.

De fair trekt ieder jaar een groot aantal bezoekers zowel uit Ochten als daar buiten. De toegang is gratis en er is gelegenheid voor een hapje en een drankje. Het Dorpshuis ligt aan het Dr.M.van Drielplein 2 in Ochten. Parkeren hoeft geen probleem te zijn want ook tijdens de markt is er voldoende parkeergelegenheid bij de oude Aldi tegenover de hervormde kerk.