Afbeelding
Foto:

Feest bij wegrestaurant Opheusden A15

OPHEUSDEN - Wegrestaurant Opheusden A15 bestaat op 11 oktober een jaar! Eigenaar Bayram Yilmaz is erg dankbaar dat zoveel mensen uit de omgeving graag bij het wegrestaurant smakelijk komen eten en viert dat in oktober met een mooie actie: iedere gast die reserveert om in oktober uit eten te gaan (lunch of diner) krijgt 25 procent korting op de totaalprijs.

Bayram Yilmaz vertelt enthousiast over hoe het bedrijf in een jaar tijd positief veranderd is. 'We zijn eerst begonnen door het restaurant sfeervol te maken met een mooie aankleding en comfortabele stoelen. Eén maand geleden hebben we de koffie- en borrelhoek uitgebreid om het helemaal af te maken.' Het wegrestaurant heeft zelfs een bierspeciaalkaart. Bayram besteedt ook veel zorg aan de menukaart. 'Dat is het allerbelangrijkst: goed en smakelijk eten met een ruime keuze aan gerechten voor een nette prijs.' Als je de menukaart bekijkt, zie je zeker dat dat geval is. Van een snelle hap zoals friet en een gehaktbal tot uitgebreid uit eten met een mixed grill of een smakelijke entrecote.

Bayram: 'Ik vind het mooi om te zien dat steeds meer mensen uit de omgeving even de snelweg oprijden om bij ons te komen eten. Daar merk je aan dat het harde werken beloond wordt: we zijn niet 'zomaar' een wegrestaurant.' Bayram, zijn vrouw Necla, dochters Secil en Sevil en zoon Ali Nur werken allemaal in het team en delen de passie horeca, die Bayram al sinds zijn dertiende levensjaar heeft. Bayram benoemt dat ze door hun groei nog op zoek zijn naar horecapersoneel.

Korting in hele maand oktober

Als je een plekje reserveert om in oktober te komen lunchen of dineren, dan krijg je op de totaalrekening 25 procent korting. Op de dag dat het restaurant écht één jaar bestaat, 11 oktober, is het éxtra feestelijk en krijg je ook nog een glaasje bubbels van het huis. Op de website kun je de menukaart bekijken en reserveren en via de Facebookpagina blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.                        

Wegrestaurant Opheusden A15, Rijksweg 1, Opheusden; 0344 608921; wegrestaurantopheusden15@hotmail.com; www.wegrestaurantopheusden.nl.