SC Valburg haalt eerste drie punten van competitie binnen

VALBURG - Na een slechte competitiestart van vorige week tegen Wageningen 1, was alle hoop gevestigd op een betere thuiswedstrijd tegen Wodanseck 1, maar het elftal van Heino Zegveld, kampt al vroeg in het seizoen met allerlei blessures.

De thuisploeg ging goed van start en kregen allerlei kansen. Dit resulteerde in de 15e minuut via een mooie voorzet van Roy van Noordenburg op Ivo Kooijman in de 1-0 voorsprong. In de 21e minuut was het weer raak door Bastiaan van der Horst, helaas werd deze goal afgekeurd in verband met buitenspel. Daarna viel SC valburg terug en kwamen ze niet echt meer voor het doel van de keeper van Wodanseck.

Op slag van rust was er nog een mooie aanval. Zino Brons gaf een mooie voorzet aan Joost Jansen, helaas wist hij niet te scoren. In de 12e minuut van de tweede helft kwam Wodanseck terug, uit een vrije trap scoorde ze de gelijkmaker.

Gelukkig wist SC Valburg zich te herpakken en uit een corner scoorde Joost Jansen met een prachtige kopbal de 2-1 winst binnen. Hierna waren er voor beide teams over en weer nog wat kansen, maar geen van beide wist het meer tot een scoren te brengen.