Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Het eerste team speelde tegen het sterke Kracht&Vriendschap en verloor met 6-4. Marco Knaap en Lennard Springvloet- Dubbeld wisten knap twee partijen in winst om te zetten.

Team 2 klopte concurrent SKF met 7-3 en heeft de koppositie stevig in handen. Ramona Gerritsen en Rudy Gerritsen kwamen met drie zeges uitstekend voor de dag. Het laatste punt werd door Patrick van Alst binnen gehaald. Team 3 kon het tegen Sethone 1 niet bolwerken. Frank Balzer won keurig tweemaal en Johan Soppe bleef eenmaal aan de goede kant van de score.

Team 4 wist de topper tegen ONI met 6-4 te winnen en nam ook de koppositie over. Yoeri Liethof stal, met drie zeges, de show. Alaa Alsaaidi won keurig tweemaal. Het dubbelspel ging naar Yoeri en Anette. Team 5 versloeg ONI met 6-4. Bart Barends was met drie zeges de grote man. Daan Barends wist twee partijen te winnen en was samen met Bart ook trefzeker in het dubbelspel.

Team 6 wist met 6-4 van De Stuiterd te winnen. De Wageningse studenten hadden een sterke speler die driemaal won. De andere singles gingen naar Ine Stap, Rogier van Balgooi en Dani Vos. Door deze zege staat dit team op een gedeelde eerste plaats. Het jeugdteam gaat als een speer en staat strak bovenaan. Deze week werd T.T. Nijmegen met 10-0 verslagen. Niels Loeffen en Bodhi Lindeboom wonnen fraai hun enkel en dubbelspelen.

HTTC speelt in een mooie zaal in het Binnenveld; belangstellenden zijn welkom. De senioren spelen op dinsdag en de jeugd op donderdag. Recreanten zijn ook welkom. Meer info staat op www.httc71.nl.