Weet jij het? (foto: Wil Teunissen)
Weet jij het? (foto: Wil Teunissen)

Eerste winnaar Seniorenquiz Forte Fit

OVERBETUWE - In een zinderende finale versloeg Henk Korthouwer zijn tegenstanders Theo van Bladel en Harma Zoers bij de eerste Seniorenquiz van dit seizoen.

"De eerste drie ronden werden we in vier teams van drie man/vrouw verdeeld en moesten we beeld-, geluids- en puzzelvragen oplossen. Ons team won en nadat we wat gedronken hadden in de pauze moesten we nog twee ronden spelen om de avondwinnaar vast te stellen. Aan het eind van het seizoen gaan we nog een superfinale spelen met alle avondwinnaars, dus ik zal me voorbereiden", lacht Henk.

Bent u ook een senior en lijkt het u wat om mee te spelen? Meer informatie staat op www.fortefit.nl of u kunt mailen naar wilteunissen1956@gmail.com. Bellen kan ook naar 06 30764452.

Pubquiz in Randwijks Hof

RANDWIJK - Zaterdag 6 oktober wordt voor de derde keer wordt de pubquiz in Randwijks Hof gepresenteerd.

"Ga jij de uitdaging aan om zoveel mogelijk goede antwoorden te geven op vragen van verschillende thema's. Maak een team van minimaal drie en maximaal zes personen en kom 6 oktober naar Randwijks Hof aan de Bredeweg 8a in Randwijk."

Deelname is geheel gratis en er zijn leuke prijsjes te winnen. De zaal is open om 19.30 uur en de start is rond de klok van 20.00 uur. Iedereen is welkom.

Bevolkingsonderzoek borstkanker Opheusden

OPHEUSDEN - Vanaf 5 oktober kunnen vrouwen uit Opheusden in de leeftijd van 50 -75 jaar weer meedoen aan het tweejaarlijks bevolkingsonderzoek borstkanker. Zij kunnen daarvoor terecht in het borstonderzoekscentrum op het parkeerterrein bij sporthal De Biezenwei. Het onderzoekscentrum staat hier tot ongeveer 2 november.


Meer informatie over het bevolkingsonderzoek borstkanker staat op www.bevolkingsonderzoekoost.nl. U kunt ook bellen met de informatielijn van Bevolkingsonderzoek Oost, telefoon 088 1186200, op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.