De trotse selectie met begeleiders en sponsoren. (foto: Carola van Eck)
De trotse selectie met begeleiders en sponsoren. (foto: Carola van Eck)

Sponsor bedankt!

ZETTEN - Gymvereniging Excelsior Zetten timmert lekker aan de weg en ledental van diverse groepen neemt weer iets toe. De wedstrijdresultaten van de turnselecties waren afgelopen seizoen bijzonder goed en daar zijn we enorm blij mee.

Met de groter wordende groep turnsters die meedoet aan wedstrijden was het voor GV Excelsior de hoogste tijd om rond te kijken naar nieuwe representatieve trainingspakken voor wedstrijden en demonstraties. Gezocht werd naar trainingspakken van goede kwaliteit en een gunstige prijs, die in eigendom blijven van de vereniging en onderling doorgeschoven kunnen worden. Omdat de turnsters binnenkort ook nieuwe turnpakjes nodig hebben werden in het voorjaar sponsoren gezocht èn gevonden met Ruinard Hoveniers en Mega Magazijninrichting als logo-sponsoren.

Met twee extra (anonieme) sponsoren en een eigen bijdrage van GV Excelsior konden trainingspakken voor alle turnsters en technische leiding worden aangeschaft, inclusief een aantal wisselpakken. De turnsters en begeleiders kunnen met de nieuwe pakken bij de wedstrijden rekenen op een representatief voorkomen. De dames van mEye design zorgden voor de afwerking met logo’s en maakten het pak tot een lust voor het oog.

Maandag 24 september was in De Wanmolen in Zetten het dan eindelijk zover. Tussen de trainingen van beide selectiegroepen door was de tijd voor de presentatie van onze nieuwe trainingspakken met een gezamenlijk fotomoment met de aanwezige turnsters, technische leiding en de logo-sponsoren. Een plaatje is het, al zeggen we het zelf. Ruinard Hoveniers, Mega Magazijninrichting en overige sponsoren bedankt!