Fuad Hassen. (foto: Anne van Zantwijk)
Fuad Hassen. (foto: Anne van Zantwijk)

Namen bekend voor

Comedy Night in Theater De KiK

ELST - De Comedy Night is een avond stand-up met een MC en drie comedians. Hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief, vreemd, een muzikale twist, maar altijd grappig. Dat is waar stand-up om draait, de grap!

Op zaterdag 13 oktober treden Roel C Verburg, Kristel Zweers (Queen of Comedy), Fuad Hassen en Vincent Geers op tijdens de Comedy Night in Theater De KiK.

Fuad Hassen is een aimabele persoonlijkheid naar wie het prettig luisteren is. “Fuad verstaat de kunst zijn fantasie lekker te laten ontsporen.” (Volkskrant)

Roel C Verburg weet als één van de weinige comedians van Nederland stand-up comedy te combineren met muziek; en waar bij de meeste cabaretiers de liedjes vaak een rustpunt vormen, gaan bij Roel de grappen (ook in zijn liedjes) in hoog tempo door. “Fucking grappig.” – Giel Beelen. “Liedjes in de traditie van Hans Dorrestijn, met de muzikale kwaliteit van Spinvis.” – Elsevier.

Kristel Zweers is gewoon de grappigste vrouw van Nederland. Ze maakte op televisie furore met de Lama’s en speelde haar avondvullende shows in tal van theaters door het land. Nu maakt zij tussen de bedrijven door graag tijd voor een avondje topcomedy!

Vincent Geers speelt al meer dan 20 jaar als stand up comedian in binnen en buitenland. Hij is een van de vaste spelers van het Comedy café Amsterdam en won in 2007 de jury en de publieksprijs van het Cameretten festival in Rotterdam.

Theater De KiK in Elst, aanvang 20:30 uur en kaartjes €17,- inclusief drankje te verkrijgen via www.theaterdekik.nl