Afbeelding
Foto:

TCO maakt grootse entree voor Opheusden

OPHEUSDEN - Onder grote belangstelling werd op zaterdag 22 september de nieuwe rotonde aan de entree van Opheusden officieel geopend.

Wethouder Hans Keuken opende samen met voorzitter TCO Kees van Rooijen, Herman van Mourik van Rabobank Food & Agri, Kees Lindner namens Van de Bijl & Heierman, meerdere betrokkenen van Tree Centre Opheusden en vele andere belangstellenden de nieuwe rotonde op het nieuwe Agro Business Centrum in Opheusden.

Tree Centre Opheusden adopteerde de rotonde, meerdere leden werkten samen aan het aangezicht van het verkeersplein. Handelskwekerij J.W. Van Meerten leverde de bomen ter plaatse, Van de Bijl & Heierman maakte het ontwerp en legde de rotonde inclusief beplanting aan, De Beijer Dodewaard stelde de stenen ten bate van de bestrating ter beschikking. Kees van Rooijen gaf aan: 'Erg trots te zijn op dit teken van vereniging binnen TCO'. Hans Keuken op zijn beurt is ook trots, samen met diverse leden van TCO, geeft hij aan: 'Deze rotonde is een teken dat wij vanaf nu actief op het ABC-terrein aanwezig zijn. Bovendien vormt deze entree de aanloop naar de verdere ontwikkeling van het ABC-gebied én het Laanboomgebouw.' TCO-Bestuursleden Johan Verwoert en Herman Mauritz benoemen: 'Wij zijn blij dat wij het vertrouwen hebben gekregen om deze rotonde te mogen adopteren en de vrijheid hebben gekregen om dit naar eigen inzicht tot iets moois te maken. Het middengedeelte van de rotonde biedt ruimte om tijdelijk iets neer te zetten. Bijvoorbeeld nieuwe innovatie of producten die in de schijnwerper moeten worden gezet.'

Meer informatie of het plein op de TCO-rotonde in gebruik nemen? Mail naar jerphaas@treecentreopheusden.nl.