Gendtklasse Autospeedway
Gendtklasse Autospeedway

Reünie Autospeedway Gendt

VALBURG - Op zaterdag 6 oktober vanaf 20.00 uur is er weer een bijeenkomst van de Autospeedway standaard Gendtklasse in De Viersprong aan de Reethsestraat 1 in Valburg. Er is geen entree en elke liefhebber is welkom.

Het is inmiddels ruim twintig jaar geleden dat het Gannitacircuit in Gendt gesloten werd. Velen zullen zich de zondagmiddagen nog wel herinneren.
Met deze reünie willen de herinneringen weer even doen herbeleven. Er wordt wat foto's en beeldmateriaal getoond met de muziek van Peter Wientjes (Valburg oud-coureur). Alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Vele Betuwecoureurs zullen aanwezig zijn, ook zij die onder de naam van Van Ginkel uit Valburg reden, onder wie Bert Florissen (Valburg). Enkele andere coureurs waren Henk Opperman (Driel), Frank van Tilburg (Driel), Theo van Deelen (Driel), Andre van den Beld (Huissen), Harm Jonker (Huissen), Jos Buurman (Lent) en Harrie Jeurissen (Huissen) destijds de oprichters van deze mooie raceklasse. En vele anderen die ook betrokken zijn geweest bij deze autosport.