Beetje droog water

OVERBETUWE - De seniorenvereniging KBO-afdeling Elst Over-Betuwe heeft voor woensdagmiddag 3 oktober de verpleeghuisarts, medisch directeur en auteur van het boek 'Een beetje droog water' uitgenodigd.

Hij is uitgenodigd om zijn ervaringen te delen over eenzaamheid van ouderen, het weghalen van verpleeghuisangst, de regie nemen over je eigen leven, kleinschalig en vertrouwde verpleegopname, wat kunt u zelf vooraf regelen, wie is uw vertrouwenspersoon, gebruik maken van het Eigen Recht van Spreken.

"Heeft u geen vertrouweling en maakt u zich zorgen over uw levenseinde, een plotselinge dood, vreest u een periode van aftakeling, kom dan vooral luisteren naar Chiel Smeets want bedenkt dat over een aantal jaren alles anders is en dat eigen initiatieven vooraf nodig en gezond zijn.

Na de pauze is het tijd uw vragen te beantwoord en kan er een pittige discussie op gang komen. Ook nodigen wij initiatiefnemers, hulpverleners en enthousiaste ondernemers uit, want wij zijn ook benieuwd naar hun goede ideeën."

De lezing begint om 14.00 uur in Wooncentrum Wervershoven, Grote Molenstraat in Elst. Vanaf 13.30 uur is de zaal open en de toegang is gratis voor senioren van Overbetuwe.