Mooie pompoenen om een bloemstuk op te maken.
Mooie pompoenen om een bloemstuk op te maken.

Workshop bloemstuk in pompoen

ZETTEN - Op donderdag 11 oktober is er in het ontmoetingscentrum De Verbinding, Stationsstraat 1 in Zetten een workshop bloemstukje in een pompoen maken.

Deze avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. De kosten voor dit bloemstukje zijn dit is inclusief een kopje koffie / thee en alle materialen tien euro. "Het enige dat u zelf meebrengt is een pompoen. In de vorige jaren was deze workshop een succes en we hopen dit jaar ook weer op veel deelnemers. Deze avond staat in het teken van gezelligheid en creatief bezig zijn."

Iedereen is welkom, wij zijn niet-leeftijdgebonden. Het maximale aantal deelnemers is vijftien personen en vol = vol. "Heeft u interesse kunt u zich opgeven tot en met 8 oktober. Dit in verband met de aanschaf van de materialen. Aanmelden kan telefonisch op maandag dinsdag donderdag van 9.30 tot 11.30 uur onze gastvrouw of gastheer staat u graag te woord, en via de mail: ontmoeten01@gmail.com. Bent u al bekend met onze andere activiteiten? Wij hebben wekelijks ons activiteitenprogramma in Hét GemeenteNieuws staan.Wil u zelf een workshop organiseren kan dit natuurlijk ook. Wij staan open voor ideeën."