Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Het eerste team gaf het sterke Westa prima partij, maar verloor met 7-3. Marco Knaap speelde sterk en won tweemaal. Meriam Willemse was ook in vorm en scoorde eenmaal. Jammer dat het dubbelspel na verlenging verloren ging.

Team 2 kent een sterke seizoenstart en klopte deze week Rhenus met 7-3. Rudy Gerritsen was met drie zeges goed op dreef. Ronald Stevens won tweemaal en Ramona Gerritsen eenmaal en samen waren ze succesvol in het dubbelspel. Het derde team redde het, tegen Druses, net niet. In Doesburg werd het 6-4. Cees van de Lindeloof kwam met twee zeges sterk voor de dag. Ruud van Kooij en Hans Wassink wonnen eenmaal. Team 4 is de competitie goed begonnen en heeft al zestien punten. Deze keer werd Revanche met 7-3 op zij gezet. Anette Frederiks en Yoeri Liethof bleven heel knap ongeslagen in het enkelspel en wonnen samen ook de dubbel. Berdien Lammers moest drie vijfsetters uit handen geven.

Het vijfde team deelde de punten met Shot. Er had meer in gezeten, een paar games gingen nipt verloren. Daan Barends kende een goed debuut bij de senioren en won tweemaal. Erik van Welie won ook tweemaal en het laatste punt kwam op naam van Wilma Stap. Team 6 gaat als een speer, ONI was kansloos. Ine Stap en Rogier van Balgooi wonnen fraai driemaal en Dani Vos noteerde twee punten. Ine en Dani wonnen de dubbel. Het jeugdteam is ook sterk van start gegaan, negentien punten uit twee wedstrijden. Niels Loeffen heeft de goede vorm te pakken en won tegen TVO, vier singles. Bodhi Lindeboom speelde ook goed, maar liet zich eenmaal verrassen. Samen wonnen ze tweemaal het dubbelspel.

Meer info staat op www.httc71.nl.

Zonnebloemlotenverkoop bij de supermarkt

ZETTEN - Op zaterdag 8 september werd door vrijwilligsters van de Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk loten verkocht van de Zonnebloemloterij. Normaal gaan de vrijwilligsters huis-aan-huis de loten verkopen maar door ziekte en tekort aan vrijwilligsters was het niet iedereen gelukt bij alle adressen aan te bellen.

Omdat langs de deur gaan steeds moeilijker wordt en de Zonnebloem financieel afhankelijk is van de lotenverkoop is, is besloten om de laatste loten aan te bieden aan de mensen die boodschappen deden. Er werd nog een flink aantal loten verkocht. Met dank aan bedrijfsleider van AH Zetten Roy Meel.

Er worden regelmatig uitjes en gezellige middagen georganiseerd en huisbezoeken worden afgelegd bij langdurig zieken en mensen met lichamelijk beperking. Momenteel is er vooral behoefte aan vrijwilligers die in Randwijk wonen en bezoek af willen leggen. Ook kan de afdeling wel een paar vrijwilligers gebruiken die beschikken over een eigen auto en bij bijeenkomsten als deze gezellige middag gasten thuis kunnen ophalen en later weer thuisbrengen. Hier staat naast dankbaarheid een kostenvergoeding tegenover. Ten slotte wordt dus ook nog gezocht naar vrijwilligers om loten te verkopen. Het is niet nodig dat een vrijwilliger alle taken op zich neemt, één taak zou al een enorme hulp zijn.

Wilt u meer weten over het werk van de Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk – of zich opgeven als vrijwilliger - dan kunt u contact opnemen met: Miny Hosmar minyhosmar@gmail.com 0488 454444 of Cora Mantel c.mantel@hetnet.nl 0488 454931.