Echteld gaat weer kwissen

ECHTELD - Voetbalvereniging Echteld gaat weer haar jaarlijkse feestweekend organiseren. Vrijdag 5 oktober starten zij weer met een pubkwis. Vragen over sport, politiek, nieuws en vooral muziek moeten weer beantwoord worden.

Teams die mee willen doen moeten minimaal uit vier mensen bestaan , de max is zes. Opgeven kan nog via hermanvdhatert@gmail.com of via 06 19003248. De inschrijving kost 10 euro per team en deze avond die voor de vierde keer gehouden wordt staat garant voor veel leut en gezelligheid. Na afloop is er nog een muzikale show van G&M uit Opheusden.

De avond, die gehouden wordt op sportpark Ommerstein begint om 20.00 uur met het inschrijven van de teams en om 20.30 uur start de kwis.

Zaterdag 6 oktober is er een kindermiddag gevolgd door een spelletjes middag/avond voor oudere kinderen en volwassenen en zondag 7 oktober is er weer een smartlappenfestival met de Waredo's uit Dodewaad, De Woelwaters uit Maurik en het Anker uit Alphen. Hierover volgende week in deze uitgave meer.