Nu ook Repair Cafe in Zetten

ZETTEN - Wat doe je met een broodrooster die het niet meer doet? Een stofzuiger die er mee ophoudt, of met een trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Mooi niet! Op maandag 1 oktober start er een Repair Café in De Verbinding in Zetten.

Elke eerste maandag van de maand tussen 13.30 en 16.30 uur staan handige vrijwilligers klaar die helpen bij alle mogelijke reparaties.

Gereedschap en materialen zijn aanwezig. Mensen die het Repair Café bezoeken, nemen van thuis kapotte spullen mee; broodroosters, stofzuigers, lampen, föhns, speelgoed... alles wat het niet meer doet, is welkom. Meedoen aan het Repair Café is gratis maar een vrijwillige bijdrage in de onkosten is welkom!

Repair Café Zetten is het derde Repair Café dat start in de Overbetuwe; Elke laatste donderdagmiddag van de maand is er een Repair Café bij 2 Switch in Elst en elke eerste vrijdagavond van de maand in Randwijks Hof in Randwijk.

Het Repair Café in Zetten zal eerst een half jaar proefdraaien bij voldoende belangstelling zal er in het nieuwe jaar op maandelijkse basis een Repair Café georganiseerd worden. Handige vrijwilligers zijn overigens ook welkom!

De Verbinding is gevestigd aan Stationsstraat 1 in Zetten; het Repair Café bevindt zich op de eerste verdieping, er is een lift aanwezig. Meer informatie of ook vrijwilliger worden? www.fortewelzijn.nl of bel: 085 0406066.