De Blauwe Bever onderweg naar Hocus-Pocusland. (foto: stichting Rijnoevervaarten)
De Blauwe Bever onderweg naar Hocus-Pocusland. (foto: stichting Rijnoevervaarten) Stichting Rijnoevervaarten

In de herfstvakantie naar

Hocus-Pocusland met De Blauwe Bever

WAGENINGEN - Speciaal voor de speurneuzen onder ons is er een leuke kindervaart met het safarischip De Blauwe Bever bedacht. Leuk voor de kids, dus neem je vader, moeder, opa of oma mee en ga mee met professor Speurneus op zoek naar de geheimen van de natuur!

We vertrekken met De Blauwe Bever op 24 oktober om 14.00 uur vanuit Wageningen ‘t Stek om samen met professor Speurneus naar Hocus-Pocus land te gaan. Als we eenmaal van boord zijn, zal je je verwonderen en verbazen over de geheimen van de natuur. Iedereen weet wel, dat brandnetels kunnen prikken, maar wist je dat er ook middeltjes zijn die dit prikken kunnen verhelpen? Ga met professor Speurneus mee op ontdekkingstocht en ontdek, door raadsels op te lossen en opdrachten uit te voeren, wat er allemaal mogelijk is in Hocus-Pocus land.

Deze vaart is geschikt voor kinderen van 5 - 12 jaar onder begeleiding van een volwassene. En natuurlijk mogen kinderen verkleed als speurneus, heks, tovenaar of iets wat het kind zelf leuk vind, aan boord komen. Ongeveer 16.30 uur zijn we weer terug.

Voor meer informatie en /of reserveren zie: www.deblauwebever.nl/reserveren