Afbeelding
Foto:

Hij komt er weer aan: het Betuwse Oktoberfest der Oktoberfesten!

VALBURG - Op 27 oktober 2018 is iedereen welkom om het succesvolle Betuws Oktoberfest mee te beleven. Watergoed tovert deze dag de locatie volledig om waardoor je je in heuse Duitse contreien waant. De blauwwit geruite kleedjes liggen weer op tafel, de Pretzels hangen aan de muur en het bier gaat in pullen. Ook de vertegenwoordiging van de Duiste Schlagers is ruim aanwezig; Pater Moeskroen, Das Festteam, DJ Jerome en DJ Mattie Frazzie zetten deze avond de feesttent op zijn kop.

Om 17.00 uur opent de poort naar de biertuin. Er zijn zowel regular tickets als freunde arrangementen te koop. Bij het freunde arrangement reserveer je een eigen biertafel, krijg je overheerlijke Duitse platters geserveerd en ontvang je 8 munten p.p.. Leuk om als verenigingsteam te doen, voor de invulling van een bedrijfsuitje of gewoon omdat je graag met je vrienden en vriendinnen een avond op stap gaat.

Regular kaarten kosten slechts € 20, en een freunde arrangement kost slechts €50, dus…. zet die lederhosen in het vet en haal die Dirndl uit de kast.
Hos je vervolgens naar www.watergoed.nl/oktoberfest om kaarten te bemachtigen.