Start leesgroep in Heteren

HETEREN - Woensdag 26 september start in Herberg De Aandacht de leesgroep 'Bijbel en cultuur'. De invloed die de Bijbel heeft gehad op de cultuur is onmetelijk.

In deze leesgroep willen ze daarvan proeven. Elke avond staat een Bijbeltekst centraal, omkranst door literatuur, poëzie, beeldende kunst of muziek die door de betreffende tekst is geïnspireerd. Voor Bijbel- én cultuurliefhebbers! Begeleiding: Patrick Chatelion Counet (hij was hoogleraar Bijbel en cultuur aan de Universiteit van Amsterdam) en pastor Victor Bulthuis.

Deelname kost vijf euro; vooraf aanmelden bij Corina Vos 06-33331746 ofHerbergdeaandacht@gmail.com.

High-tea op Zorgboerderij Hoog-Broek

LIENDEN - Op vrijdag 28 september is er op de zorgboerderij een high-tea, samengesteld en geserveerd door medewerkers en gasten van Hoog-Broek.

Een ieder is welkom tussen 14.00 en 16.00 uur. "Wij serveren dan verse thee en diverse soorten zoete en hartige hapjes. Aanmelden kan tot en met dinsdag 25 september. Bent u vegetariër of heeft u een dieet, laat het ons weten dan houden wij er rekening mee. De prijs bedraagt 15,00 euro per persoon.

En mocht u geen vervoer hebben, wij kunnen u ophalen en weer thuisbrengen. Binnen de kernen Kesteren, Lienden en Ommeren zijn hieraan geen kosten verbonden. Zorgboerderij Hoog-Broek ligt aan de Burg. Houtkoperweg 6 in Lienden (0488 483208, info@hoogbroek.nl).