Bingo in Hemmen

HEMMEN - Zaterdag 22 september start dorpsvereniging Hemmen het nieuwe seizoen met een bingo-avond in het dorpshuis in Hemmen.

Aanvang 20.00 uur. Meer informatie is te verkrijgen via 0488 451002.

Herfstmarkt

in Hemmen

HEMMEN - Zaterdag 13 oktober is weer de jaarlijkse herfsmarkt in Hemmen op het schoolplein bij het dorpshuis.

Voor deze markt zijn kramen(tafels) te huur. Deze tafels kosten vijf euro en de markt is van 11.00-15.00 uur. Informatie te verkrijgen via 0488 451002.

Bingotime

ELST - Het is weer bingo-time. Vrijdag 21 september is het weer zover.

Het bingoteam van de Koninginnebuurt organiseert weer een gezellige bingoavond en nodigt een ieder graag uit om 20.00 uur in zaal 002 van het cultureel centrum De Wieken.

De zaal is open om 19.30 uur. Er zijn mooie prijzen te winnen en er is gelegenheid om koffie of een drankje te nuttigen.

Najaarsbingo

bij de Waalkanters

SLIJK-EWIJK - Zaterdag 22 september houdt carnavalsvereniging De Waalkanters uit Slijk-Ewijk de jaarlijkse najaarsbingo.

De opbrengst van deze bingo is voor de nieuwe aankleding en verlichting van het podium. Tijdens deze bingo zijn er mooie prijzen te winnen waaronder vleesschalen, tassen met levensmiddelen, salades en de hoofdprijs 70 euro. De bingo start om 20.00 uur in dorpshuis Beatrix in Slijk-Ewijk. Zaal open 19.00 uur. Er wordt met het boekjessysteem gespeeld.

Lezing over kruiden in Randwijk

RANDWIJK - Binnenkort houdt Paula van Lingen uit Randwijk zelf een lezing over het gebruik en het opkweken van geneeskrachtige kruiden.

Paula heeft een 'herboristenopleiding' gedaan, en is oorspronkelijk opgeleid als diƫtiste. Ze kijkt daarom als vanzelf ook naar de samenhang tussen het gebruik van kruiden en voeding. Ze houdt sinds 2011 een tuinjournaal bij ( paulavanlingen.blogspot.com).

De lezing is gratis, en wordt gehouden op donderdag 27 september om 20.00 uur in Randwijks Hof.

Dam Club Heteren

HETEREN - Voor een rustig avondje ontspanning kom je naar damclub Heteren. Voor een ontspannen partijtje dammen.

Voor jeugd vanaf zes jaar is er dammen op vrijdagavond van 19.30 tot 20:30 uur. Dam Club Heteren is actief in Liefkenshoek in Heteren. Voor meer informatie: JTvanBrakel@hotmail.com, 06 23064209.