Lezing Dr. W.J. Ouweneel

ZETTEN – Op donderdagavond 4 oktober 2018 organiseert Stichting ‘De Schakel’ weer de eerste interkerkelijke ontmoetingssamenkomst in het nieuwe winterseizoen.

Dr. Willem J. Ouweneel zal spreken over het onderwerp 'Zegen of vloek?'. Hoe word jij iemand die zegent? Hoe kom je vrij van vloeken? Dit naar aanleiding van zijn gelijknamige boek over het effect van zegeningen en vloeken in het (christen)leven. Er is een heerlijke weg van bevrijding!

Dr. Ouweneel (1944) heeft in Zetten al vaker een lezing gehouden. Hij is onder het evangelische/orthodox-protestantse deel van Nederland een bekend publicist en spreker. Hij is afgestudeerd als bioloog en meervoudig gepromoveerd, namelijk in de biologie, theologie en de filosofie. Daarnaast heeft hij talloze (populair-)wetenschappelijke boeken op zijn naam staan.

Aanvang lezing: 20:00; zaal open vanaf 19:30; sluiting om 22:00 uur. Er is een boekentafel aanwezig en een verkoopstand met Israëlproducten. De navolgende ontmoetingsbijeenkomst is vastgesteld op woensdagochtend 14 november. Verdere informatie staat op www.deschakelzetten.nl.