Afbeelding
Foto:

Veel bezoekers Betuwe Oogstdag

OMMEREN - De Betuwe Oogstdag van afgelopen zaterdag in Ommeren was weer een succes. Op het mooie evenement dat officieel geopend werd door burgemeester de Boer kwamen over de hele dag duizenden bezoekers af. Er was dan ook van alles te beleven op de dag die georganiseerd wordt om de appel- en perenoogst in te luiden.

Het talrijke publiek trok langs de vele kramen en genoot vervolgens van bijvoorbeeld de hilarische optredens van de acrobaten van Pret op Recept, het koor Fruitig Geflip(t) en de Blaaskapel Amicitia Lienden. Vooral de kinderen genoten ook van de knuffeldieren, het springkussen, de ponyritjes, de speurtocht van de Romeinen Carolus en Carola en de vogelshow. Bovendien heeft de vernieuwde Elstar Express, die rondjes door de boomgaard reed geen moment stil gestaan. Het prachtige weer maakte het plaatje natuurlijk wel compleet.

De organisatoren Natuurlijk Gruun, Prima voor Elkaar, Streekmuseum Baron van Brakell en stichting Vrienden van het Kulturhus Lienden kijken terug op een mooie dag en… gaan al weer plannen maken voor het eerste lustrum volgend jaar op de eerste zaterdag van september!