Vrouwen van Nu klaar voor nieuw seizoen

ELST - Heeft u belangstelling voor: kunst, reizen, theater- of museumbezoek, creatief bezig zijn, wandelen, fietsen? Dan is Vrouwen van Nu, dé ontmoetingsplaats voor u.

Met het nieuwe jaarprogramma biedt Vrouwen van Nu een gevarieerd aanbod van informatieve, culturele, creatieve en muzikale activiteiten. Een kleine greep uit de avonden: Een avond met Yoga. Omdat het lastig is om met vijftig personen tegelijk op een matje te zitten, doen we het met ‘Stoelyoga’'. Of houdt u van reizen? In januari hebben we een prachtige avond over reizen door Zuid-Afrika. Weet u hoe een krant gemaakt wordt? Na deze avond leest u met extra interesse de krant. Een muzikale avond met de Pauzeband uit Driel. Muziek van eigen bodem. Ook de eigen ‘Interesseclubs’ hebben weer allerlei nieuwe activiteiten op het programma staan.

"Vanwege het succes vorig seizoen van onze ledenactie ‘Tientjeslid’ willen we dit voor het nieuwe seizoen herhalen. Vanaf september tot en met december kunt u met Vrouwen van Nu, Elst kennis maken voor tien euro. Daarna stop het automatisch, waarna wij hopen dat u als lid bij ons blijft. Meer informatie vindt u op onze website www.vrouwenvannu.nl/elst-eo. Graag hopen wij u te ontmoeten op onze eerste afdelingsavond op woensdag 12 september. Over Wielen en Waaien, over Witte Wieven en andere spookverhalen door Landschapshistoricus Ferdinand van Hemmen."

De avond is in het ontmoetingscentrum Onder de Toren aan de Sint-Maartenstraat 34 in Elst. Aanvang 20.00 uur. Toegang: voor leden (en nieuwe tientjesleden) gratis. Voor niet-leden 5.50 euro.