Between Two Rivers in juni tijdens hun concert in het Gofferttheater in Nijmegen. (foto: Han Winters)
Between Two Rivers in juni tijdens hun concert in het Gofferttheater in Nijmegen. (foto: Han Winters) Han Winters

Between Two Rivers zingt

in de Wereldwinkel Elst

ELST - Barbershopkoor Between Two Rivers treedt zaterdag 8 september op in de Wereldwinkel in Elst. De winkel viert haar 40-jarig bestaan en Between Two Rivers hangt de muzikale slingers op. Om 13.00 uur en om 14.00 uur zingen zij het beste uit hun repertoire.

De bevlogenheid waarmee de vrijwilligers van de Wereldwinkel al zo lang voor hun winkel zorgen sluit perfect aan bij het enthousiaste karakter van het koor. En in hun eigen Elst missen zij sowieso liever geen enkel feestje!

Between Two Rivers behoort tot de top-10 van vrouwelijke Nederlandse Barbershopkoren. De close harmony-variant Barbershop wordt vierstemmig en a capella gezongen. Het is een technisch uitdagende zangstijl die toch lekker in het gehoor ligt. Het repertoire van Between Two Rivers bestaat uit bekende en minder bekende songs. Hun favoriete song van dit moment is ‘Somebody to love’ van Queen. Deze zal op 8 september zeker niet ontbreken!

Leden van Between Two Rives komen uit de hele regio Arnhem-Nijmegen. Zij repeteren elke woensdagavond in Elst. Zij zijn ambitieus, steeds in ontwikkeling en altijd op zoek naar nieuwe leden. Meer informatie staat op www.betweentworivers.nl.