Mooie artikelen met vrijwilliger. (foto: Jane Grob-van Hooydonk/PR)
Mooie artikelen met vrijwilliger. (foto: Jane Grob-van Hooydonk/PR) Jane Grob-van Hooydonk (PR)

Wereldwinkel Elst veertig jaar

ELST - De Fairtrade cadeauwinkel Elst viert zaterdag 8 september haar 40-jarig bestaan.

"Dit jubileum willen wij vieren met onze klanten. Deze dag staan er diverse activiteiten voor jong en oud op het programma. Koffie en thee uit ons eigen Fairtrade foodassortiment staan klaar met nog een extra lekkere traktatie. Tussen de middag is er een Fairtrade-proeverij, gemaakt door onze vrijwilligers met wederom ingrediënten uit ons Fairtrade foodassortiment."

Programma:

12.00 uur Indonesische dansgroep Wahana Budaya Nusantara uit Arnhem

13.00 uur barbershop koor Between two Rivers Elst

13.30 uur Indonesische dansgroep Wahana Budaya Nusantara Arnhem

14.00 uur barbershop koor Between two Rivers Elst

14.30 tot 16.00 uur workshop djembé Hiparikaan Wageningen.

Vanaf 11.00 uur tot eind van de middag kunnen kinderen zich laten schminken en/of haarvlechten. Voor iedere klant ligt er een mooie Fairtrade-attentie klaar. Tegen inlevering van de kassabon wordt er op het eind van de dag een winnaar getrokken. Hier ligt een mooi Fairtradecadeau voor klaar.

Meer over het programma en aantrekkelijke extra's staat op www.wereldwinkel-elst.nl en de facebook pagina. De stempelkaart die wij hebben uitgegeven ter ere van de samenwerking met vier wereldwinkels uit de regio: Arnhem, Oosterbeek, Renkum en Velp kunt u deze dag gebruiken. De volle spaarkaart kan worden ingeleverd bij één van de vijf regiowereldwinkels.