Afbeelding
Foto:

Iccount kan weer groeien

DRIEL - In 2012 is Rita Kosman uit Driel gestart met administratiekantoor Iccount voor kleine ondernemers. Al snel bleek dat er grote behoefte is aan een professioneel, kleinschalig kantoor met persoonlijke aandacht voor klanten.

Na twee jaar konden er bij Iccount al geen nieuwe klanten meer bij. Rita is tevens bestuurder bij Theater De KiK en houdt zich daar onder andere bezig met de programmering, planning van vrijwilligers en de financiële zaken. Door de combinatie van deze twee functies was er geen ruimte voor uitbreiding van het administratiekantoor, totdat haar zoon Davey Lamers interesse toonde voor het financiële vak. Nadat hij de afgelopen twee jaar in een ondersteunende rol heeft gefunctioneerd is hij nu fulltime werkzaam in het familiebedrijf. Met deze capaciteitsuitbreiding is er eindelijk weer ruimte bij Iccount voor nieuwe klanten.

Bij Iccount worden kleine zelfstandigen ontzorgd en ondersteund die niet de tijd en kennis hebben om hun financiële zaken zelf te verzorgen. Steeds vaker werken mensen die goed zijn in hun vak als zelfstandige voor verschillende opdrachtgevers. Vaak hebben zij niet zoveel kaas gegeten van de fiscale eisen waaraan zij moeten voldoen. Door haar jarenlange ervaring als eindverantwoordelijke van financiële administraties en adviseur van directies en managers is zij zeer goed in staat de ondernemers die zich bij Iccount aansluiten met raad en daad bij te staan. Voor dit advies worden geen extra kosten in rekening gebracht. Zzp'ers die naar een groot boekhoudkantoor gaan krijgen vaak na afloop een hoge rekening gepresenteerd. Door een maandabonnement af te sluiten bij Iccount met een vast, laag tarief kunnen de ondernemers profiteren van gespreide betaling en komen zij niet voor onaangename verrassingen te staan. Meer informatie staat op Iccount.nl of bel direct voor een afspraak met Rita Kosman 06 83776750.