Open dag Scouting Elst in Westeraam

ELST - Spelletjes spelen met Scouting Elst in Westeraam. Scoutinggroep Sint-Werenfridus uit Elst zal zaterdag 8 september in de wijk Westeraam bij de Cool nature plek (de grasvelden bij de Brede school De Zon) allerlei leuke activiteiten aanbieden.

Scouting Elst zal van 12.00 tot 16.00 uur aanwezig zijn op de Cool nature plek om met kinderen uit de buurt allerlei spelletjes te spelen. De diverse activiteiten voor kinderen zijn geheel gratis. Zo kun je bijvoorbeeld geschminkt worden, knutselen, kleuren, een leuk renspel spelen,geocachen of ga dan stoere kabelbaan; er zijn zelfs prijsjes te winnen.

Scouting Elst wil deze dag aan de jeugd van Westeraam en natuurlijk hun ouders laten zien wat Scouting is. Scouting Elst houdt voor het eerst een kennismakingsdag als deze. Dit om iedereen te laten zien wat je allemaal bij Scouting Elst kan doen. Tijdens de activiteiten zal er leiding aanwezig zijn om de activiteiten te begeleiden. Zij kunnen natuurlijk ook meer vertellen over wat Scouting Elst allemaal doet. Op dit moment is er vooral plek voor vrouwlijke leden in alle leeftijdsgroepen, voor kinderen van 5 tot 18+. Zij kunnen het scoutingspel spelen en (jong-)volwassenen kunnen zich in zetten als
leidinggevende of bestuurslid. Voor ieder is er wel iets te doen dat bij hem of haar past. Voor meer informatie kan men terecht bij de informatiestand op de Cool nature plek, of op de site www.scoutingelst.nl.