Afbeelding

Lezing: Op stap met de tuinfotograaf

ELST - Op maandagavond 10 september organiseert Groei & Bloei Overbetuwe-Lingewaard de lezing ‘Op stap met de tuinfotograaf’ door de landelijk bekende tuinfotograaf Hans Clauzing.

Als tuinfotograaf reist Hans door het hele land om verschillende tuinen vast te leggen. Deze tuinen variëren van postzegelformaat tot de grootte van enkele voetbalvelden. Het vastleggen van deze tuinen vereist een speciale aanpak. "Bent u nieuwsgierig hoe hij als tuinfotograaf te werk gaat bij het maken van een tuinreportage? Aan de hand van verschillende tuinreportages die hij in binnen- en buitenland heeft gemaakt, vertelt hij wat belangrijke aandachtspunten zijn bij tuinfotografie. Natuurlijk met de nodige tips en trucks om zelf in eigen tuin ook een mooie reportage te kunnen maken. Neem gerust uw eigen camera mee om verschillende instellingen uit te proberen!"

De lezing is op maandagavond 10 september om 19.30 uur in zalencentrum Onder de Toren, Sint-Maartenstraat 34, Elst. De entrée is gratis voor leden van Groei & Bloei, niet-leden betalen inclusief koffie/thee vijf euro.

Opgeven voor deze avond (via genb.lingewaard.overbetuwe@gmail.com) is noodzakelijk in verband met de beschikbare ruimte en verwachte belangstelling.