De band Moodfull (foto: Hans van Haaren)
De band Moodfull (foto: Hans van Haaren)

Rocken op het plein met Moodfull

ELST - Ook dit jaar speelt de band Moodfull op de zaterdagmiddag voor de vierdaagse week (14 juli) op het Sint-Werenfridusplein in Elst. Vorig jaar was de sfeer heel gezellig, mede door de aanwezigheid van de bloemenstal die elke zaterdag daar staat. Moodfull begint te spelen vanaf ongeveer 13.00 uur.

Dit initiatief is door de band genomen om de vierdaagseweek in Elst en omgeving alvast in te luiden. Als Nijmegen dat kan, dan kunnen wij in de Overbetuwe dat ook is de gedachte. Misschien dat we volgend jaar meer bands kunnen laten spelen.

De bandleden zijn Hans van Haaren zang en saxofoon, Albert Anneveld drum en zang, Rob Meijer gitaar en zang, Erik van Gaal gitaar, Jaap Soetekouw basgitaar. De nummers die zij spelen zijn oude bekende nummers en nummers, die door een kleiner publiek worden beluisterd. De wat stevige rocknummers komen aan bod, maar tevens ook sfeervolle blues.

Bingo in dorpshuis Beatrix in Slijk-Ewijk

SLIJK-EWIJK - Het bestuur van dorpshuis Beatrix in Slijk-Ewijk organiseert weer een gezellige bingo op zaterdag 14 juli in het mooie vernieuwde dorpshuis.

Het wordt weer een bingo met mooie prijzen. Er is een hoofdprijs van minimaal 70 euro en er zijn vele geldprijzen, vleesschalen, levensmiddelen en andere prijzen. Voor wie al enige tijd niet in het dorpshuis is geweest is dit een geweldige kans om de gezellige sfeer in het dorpshuis te proeven, waar een ieder hartelijk en gastvrij welkom wordt geheten door de nieuwe beheerders Henk en Annet Broekhuizen. Vanaf 19.00 uur is de zaal open is iedereen welkom. Om 20.00 uur wordt er begonnen met de bingo.