GGGT 2018 op Cool Nature Veld Westeraam (foto: Ton Heevel)
GGGT 2018 op Cool Nature Veld Westeraam (foto: Ton Heevel) Foto: Ton Heevel

Succesvolle vierde editie

Groot Gemini Grastoernooi

ELST - Volleybalvereniging Gemini uit Elst organiseerde zaterdag 30 juni voor de vierde keer het Groot Gemini Grastoernooi. Ook deze editie was weer een groot succes!

Liefst 34 deelnemende teams streden op deze prachtige dag op het Cool Nature Veld op het Westeraam om de eerste plaats. Zowel op competitie- als recreatief niveau werd er fanatiek gevolleybald! De dag staat al vier jaar lang vooral in het teken van 'buitengewoon leuk' voor groot en klein. Want naast een uitgebreid volleybalprogramma voor de teams, organiseert de vereniging ook een uitgebreid nevenactiviteitenprogramma voor kinderen: springkussen, schminken en volleybalclinics. Dit jaar werden er vanwege het warme weer ook waterspellen georganiseerd.

Daarnaast was er voldoende eten en drinken te koop aan de bar en wordt er ook ieder jaar een succesvolle loterij gehouden. Prijzen worden aangeboden door diverse winkeliers uit het centrum van Elst. De opbrengst van deze dag gaat in zijn geheel naar de jeugdafdeling van de volleybalvereniging. Volgend jaar zal het toernooi weer op de laatste zaterdag van juni gehouden worden; 29 juni 2019. Voor meer info over de vereniging, ga naar de website www.gemini-elst.nl of naar de Facebookpagina van Gemini Elst.