Afbeelding
Foto:

Dick van Ommeren clubkampioen in tropische Meentzaal

OMMEREN- Dick van Ommeren wist in een snikhete Meentzaal het clubkampioenschap van tafeltennisvereniging Ser80 te veroveren. Hij won alle wedstrijden.

Onder tropische omstandigheden hield de tafeltennisvereniging Ser80 in de sportzaal De Meent de jaarlijkse clubkampioenschappen. Vanwege de tijd èn temperatuur in de zaal werd door de organisatie besloten maar één game (tot 21 weliswaar) per wedstrijd te spelen.

Een flink programma. De kampioen van de competitie 1e half jaar 2018, Dick van Ommeren, kon al vroeg in de avond opgelucht adem halen. Zijn zwaarste tegenstander, Ruben Verwoert, zag Van Ommeren in een sneltrein vaart weglopen. Een tegenstander minder. Wel won Verwoert alle andere wedstrijden. André van Ingen had zijn avond niet. Hij verloor verrassend en van Alex van Schaik en van John Peters. Tegen Van Ommeren kwam Van Ingen nog dichtbij (18-21), maar een toppositie zat er niet meer in.

John Peters, die promoveerde naar de hoofdklasse dit seizoen, had een erg goede avond. Hij knalde er formidabel op los, wat uiteindelijk een derde plaats opleverde. Na een slopende wedstrijdavond kon voorzitter Andre van Ingen de prijzen uitreiken. 1. Dick van Ommeren 189 ptn, 2. Ruben Verwoert, 174 ptn, 3. John Peters, 172 ptn.