vrijwilligers  bbq 2017
vrijwilligers bbq 2017 Foto:

Aangepast programma in De Verbinding

ZETTEN - "Na een jaar hard werken door ons en de vrijwilligers is De Verbinding besloten om in de maanden juli en augustus een vakantieperiode in te lassen. Deze periode wordt afgesloten met een drankje en een gezellige bbq voor de vrijwilligers. In de vakantieperiode zijn er alleen in de ochtend activiteiten en is er de mogelijkheid om koffie te komen drinken."

In overleg met de deelnemers van de middagactiviteiten is er besloten om onderling met de gastvrouw te overleggen om te kijken of er in de ochtend een mogelijkheid is om te sjoelen of creatief bezig te zijn. Wat betreft de bingo’s, samen eten, snacken, en de film, deze worden in september weer hervat. Wij houden u hiervan op de hoogte wanneer we daar weer mee beginnen.

Voor vragen of info kunt u bellen op maandag dinsdag donderdag en vrijdag van 9.30 - 11.30 uur. De gastvrouw / gastheer staat een ieder graag te woord. Men kan ook mailen naar ontmoeten01@gmail.com. De Verbinding is gevestigd aan de Stationsstraat 1 in Zetten; 0488 453187.