Scootmobiel puzzeltocht (foto: SGO-Overbetuwe)
Scootmobiel puzzeltocht (foto: SGO-Overbetuwe) Foto: SGO-Overbetuwe

Vijfde scootmobiel fotopuzzeltocht in Elst

ELST - Alweer de vijfde scootmobiel fotopuzzeltocht op rij. Op zondagmiddag de 24e juni zijn Elst en een stukje buitengebied aan de beurt.

Begonnen wordt om 13:00 uur met de gebruikelijke gratis kop koffie of thee met (appel)gebak, deze keer in De Ruimte aan de Sint-Maartensstraat 32b in Elst en om 13:30 uur begint de start aan een kleine 10 km fotopuzzeltocht. Deze keer kunnen ook handbikers, driewielfietsers én rolstoelers deelnemen, onder het motto 'iedereen doet mee'.

Onderweg is er ook een rustpunt met verfrissingen. De finish is ook in De Ruimte, waar dan de traditionele prijsuitreiking inclusief wisseltrofee wordt gehouden. De afsluiting is met gratis pannenkoeken, die door een aantal ervaren leden van het bestuur van SGO worden gebakken.Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Bent u alleen, neem dan gerust een familielid, vriend, vriendin of kennis mee als begeleider, dan wordt het met zijn allen nog gezelliger. We maken er gewoon weer een leuk feestje van. We hebben voor de 24e wel zon besteld. De Bilt zou z'n best doen maar kon het ons niet garanderen. Aanmelden kan per mail: puzzeltocht@sgo-overbetuwe.nl of telefonisch 06 53845306 (André Ladestein) maar u mag ook zónder aanmelden meedoen. We hopen weer op een grote opkomst en verwelkomen u graag in De Ruimte op zondagmiddag 24 juni.