Afbeelding
Foto:

Welkom bij Haarhuis Zetten

ZETTEN - Zetten is een kapsalon rijker. Na een intensieve verbouwing opent dinsdag 12 juni Haarhuis Zetten haar deuren. Met ruime openingstijden waaronder twee koopavonden hoopt de trotse eigenaresse Michelle Kiezenberg een mooie start te maken.

Bij Haarhuis Zetten draait het volledig om het haar. Wat heeft het nodig en hoe kunnen we het beste eruit halen? Dat zijn altijd de mooiste uitdagingen van ons vak. Iemand blij maken en het gevoel van een warm bad geven is waar ik het voor doe. Zodra je binnenkomt bij Haarhuis Zetten is de aandacht en tijd meteen voor jou. Zodat we samen kunnen kijken naar jou wensen en hoe we die kunnen laten uitkomen. Er wordt uitsluitend gewerkt met Wella Professionals.

Voor de mannen hebben we een vaste aanbieding. Het kappersabonnement. Onbeperkt naar de kapper voor een vast laag bedrag per maand. Ideaal voor mannen met een kort kapsel die er altijd strak bij willen lopen. Een van de voordelen van het kappersabonnement is dat je het per maand kan opzeggen! Je zit dus nergens aan vast.

Naast de ruime openingstijden kan je bij ons ook online via Facebook een afspraak maken. Zo kun je zelf een kijkje nemen in onze agenda en zelf je afspraak inplannen. Natuurlijk kan dit ook telefonisch via 0488 427849.

Nieuwsgierig en benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Kom gerust langs voor een praatje en een kopje koffie. Tevens is er zaterdag 16 juni een feestelijk opening van 16.00 tot 19.00 uur, iedereen is altijd welkom.

Graag tot ziens bij Haarhuis Zetten, Hoofdstraat 60, Zetten; 0488 427849.