Afbeelding
Foto:

Creatieve vakantieworkshops

bij Zepplinn in Doornenburg

DOORNENBURG - In de prachtige lommerrijke tuin beeldhouwen in steen of hout, mozaïeken, boetseren met was of klei of schilderen. Dat zijn de mogelijkheden voor de komende zomervakantie als je dichtbij toch echt helemaal uit wilt zijn. Je kunt eventueel kamperen of de hut huren. 27 juli tot en met 5 augustus met een maaltijd op 4 augustus als afsluiting.

Je kunt één of meerdere dagen komen. Alle dagen zijn van 10.00 tot 16.30 uur. Kosten 45 euro per workshopdag + materiaalkosten. Koffie en thee gratis. Bij mooi weer lekker buiten werken of bij minder mooi weer in het grote atelier. Het is voor iedereen toegankelijk; iedereen die dit eens wil uitproberen maar ook voor gevorderden. De verborgen beelden – theetuin - galerie en atelier op de Pannerdenseweg 28 is in deze periode ook elke dag open. Gratis toegang van 11.00 tot 17.00 uur

Wil je een cursus volgen dan kan dit ook van september tot mei. Op maandag en woensdagavond of op dinsdag- of donderdagochtend. Opgave of meer informatie door te bellen: Marjo Wiltingh, 0481 434988/ 06 515 87 368 of te mailen info@zepplinn.nl of via: www.zepplinn.nl.