Op weg met Maria Magdalena in Frankrijk

BETUWE - Op weg met Maria Magdalena in Frankrijk is een achtdaagse familiereis van 13 - 20 oktober.

Oude legenden verhalen over Maria Magdalena's aankomst in Frankrijk waar zij het evangelie verkondigde, wonderen verrichtte en zieken genas. Uiteindelijk trok zij zich terug in een grot en leefde er een sober leven vol boetedoening. Toen zij stierf droegen engelen haar ziel ten hemel. De plaatsen waar Maria Magdalena volgens de legenden heeft geleefd of waar haar relieken zijn gevonden, zijn al eeuwenlang befaamde bedevaartplaatsen.

"Wij maken komende herfstvakantie een parochiereis en gaan deze legendarische plaatsen bezoeken. We bezoeken onder andere Vézelay, Cluny, Saintes Maries de Mer, Saint Maximin la Sainte Baume en La Madeleine in Parijs. We reizen met de bus. Kinderen, jongeren, ouderen, iedereen kan mee!

Kosten: 660 euro per persoon, voor kinderen, studenten en jongeren is er een speciale prijs. De toeslag voor een éénpersoonskamer is 175 euro. De prijs is op basis van halfpension, behalve één dag in Parijs. Tevens is de prijs inclusief excursies en gidsen. Begeleiding: pastoraal werksters Janine Kallen en Margreet Sanders

Zin om mee te gaan? Meldt u dan vóór 20 juni op bij het secretariaat van de parochie: secretariaat@rkparochiemariamagdalena.nl of 0481 451371. Na opgave ontvangt u een inschrijfformulier en overige informatie."