Huis-aan-huisdrive

Bridgeclub 3 Sans-Atout

HERVELD - Zaterdag 26 mei, een zomerse dag met een temperatuur van 28°C en hoger! Deze dag is gereserveerd voor de afsluitende drive van de paren- en viertallencompetitie 2017-2018 van bridgeclub 3 Sans-Atout. De huis-aan-huisdrive, een combinatie van bridgen en fietsen, naar de gastadressen in Zetten of naar de gastadressen in Herveld-Andelst.

Een 'papieren' routeplanner wees de weg zodat men op de juiste tijd op de juiste plaats aankwam en er ook nog tijd was voor een praatje en 'een kijkje in de keuken' van het gastadres. De organisatie van deze drive is een huzarenstukje van de technische commissie die er ook dit jaar weer in geslaagd is een perfect tijdschema neer te zetten, de spellen op de juiste plaatsen afgeleverd te krijgen, en de scores middels een uitgekiend computerprogramma door de thuisspelende paren digitaal doorgestuurd te krijgen. De evenementencommissie weer op haar best in het organiseren van de after party op een prachtige buitenlocatie waar de deelnemers genoten van de nodige hapjes en drankjes en het afsluitend buffet. Een prijzentafel met voor de winnaars voor ieder wat wils terwijl op vrijdagmiddag al een fleurige attentie bij de gastadressen thuis was gebracht.
De ontspannen sfeer en het sociale element van deze drive, naast de passie voor het bridgespel, zorgen ervoor dat de leden zich welkom en thuis voelen bij bridgeclub 3 Sans-Atout. Tenslotte, niet onbelangrijk: De hoofdprijs was voor het winnende paar van deze drive, Ton van Amsterdam-Theo Tonissen met een score van 64,71%.

Donderdag 31 mei start de topintegraalcompetitie, waarbij als proef het rankingsysteem toegepast gaat worden.
Per 06 juli start de zomercompetitie waarvoor ook niet-leden welkom zijn. Meer informatie hierover staat op de site: www.nbbclubsites.nl/club/7064.