De Schutserit

NEDER-BETUWE - Zaterdag 23 juni hoopt de jaarlijkse Schutserit weer plaats te vinden. Het evenement zal aanvangen om 09:30 en ongeveer om 12:30 uur eindigen.

De rit zal net als voorgaande jaren de route Kesteren, Ochten, Wely, Dodewaard, Opheusden en Kesteren volgen. Met deze rit wordt de deelnemers weer een onvergetelijke dag bezorgd.

Maatje gezocht

in Dodewaard

DODEWAARD - Een 43-jarige man in Dodewaard zoekt een maatje/vrijwilliger die het leuk vindt om samen met hem te tuinieren.

Meneer heeft een chronische aandoening, waarbij hulp bij regelzaken in en rondom het huis welkom is. Meneer houdt van gezelligheid en sociaal contact. Contact en afspraken in overleg. Bel voor meer informatie met 06 29020562.

Bingo in Elst

ELST - Het is weer bingo-time. Vrijdag 15 juni is het weer zover.

Het bingoteam van de Koninginnebuurt verzorgt weer een gezellige bingoavond! Een ieder wordt om 20.00 uur uitgenodigd in zaal 002 van het cultureel centrum De Wieken. De zaal is open om 19.30 uur Er zijn mooie prijzen te winnen en er is gelegenheid om koffie of een drankje te nuttigen.

Spreekuur

Huurdersvereniging Over-Betuwe

Elst - Huurdersvereniging Over-Betuwe (HVOB) houdt spreekuur van 19.00-20.00 uur voor haar leden, die inlichtingen willen en /of problemen hebben met hun verhuurder (Vivare).

"Schroom niet om contact op te nemen. Het spreekuur is in het kantoor van HVOB aan de Verdistraat 27a in Elst en wordt iedere derde donderdag van de maand gehouden.

Liendense volleyballers 'onverwacht' gepromoveerd

LIENDEN - De volleyballers van volleybalvereniging Lienden werden afgelopen week onverwacht verrast met het goede nieuws dat hun team alsnog promoveert.


Omdat de nummer twee uit het klassement, BSVO Otterlo van promotie heeft afgezien, is een plaats in de Nevobo tweede klasse vrijgevallen voor het team van aanvoerder Thom Peele. Een mooi succes voor trainer Ronny Papilaja, die - met enig fortuin- in zijn tweede seizoen al een mooie prijs met zijn Liendense volleybalmannen wist te pakken.