V.l.n.r. Remco Muller, Margit van den Hoogen, Jasper ten Boske.
V.l.n.r. Remco Muller, Margit van den Hoogen, Jasper ten Boske.

Fysiotherapie Driel

in beweging!

DRIEL - Fysiotherapie Driel is een Dynamische Fysiotherapie praktijk, waar de nadruk ligt op gezond bewegen. Per 1 juni 2018 is er een wijziging opgetreden in de maatschap.

Met ingang van 1 juni is Remco Muller fulltime werkzaam bij Fysiotherapie Driel. Hij neemt hierbij de plaats in van Jeroen Koenders, die na 15 jaar bij de praktijk werkzaam te zijn geweest, de praktijk heeft verlaten.

Remco is al sinds enkele jaren werkzaam bij Fysiotherapie Driel, waar hij met veel enthousiasme de Neurorevalidatie vorm heeft gegeven. Hij is een bekend gezicht voor de patiënten en cliënten. Remco heeft 17 jaar gewerkt bij RC Klimmendaal. Vooral zijn kennis op gebied van beroerte (C.V.A) en M.S. is inmiddels in de omtrek bekend.

"Ik ben nu toe aan een volgende stap. Mijn kennis en kunde op het gebied van de neurorevalidatie kan ik prima gebruiken bij Fysiotherapie Driel. Na een intensieve revalidatie bij een revalidatiecentrum is het vaak moeilijk voor patiënten om het geleerde thuis te gaan oefenen. Daar wil ik de patiënten graag in gaan begeleiden. Daarnaast ben ik al jaren actief bij de voetbalvereniging in Driel en heb ik veel ervaring in fysiotherapie in het algemeen, ook hiermee kan ik het team bij Fysiotherapie Driel versterken", aldus de 45 jarige Remco.

Voor meer informatie zie www.fysiotherapiedriel.nl