Afbeelding

Vaderdagrestaurant Wereld Atlantis met 600 stoelen 't gezelligste restaurant voor vaders

ARNHEM - Op 17 juni wordt er in Vaderdagrestaurant Wereld Atlantis groots vaderdag gevierd. "Of je nou met z'n tweeën, de hele familie, of de voetbalclub komt, iedereen is welkom!"

"Kijk", zegt medewerker Gijs Werkman van Vaderdagrestaurant Wereld Atlantis energiek. "Als je wilt kan je beginnen met het dessert: vers fruit, spekkoek, Italiaans ijs of versbereide poffertjes en pannenkoeken. Eerst sushi en dan biefstuk? Dat mag ook! Tussendoor aan de kreeft met oesters? Niemand die je tegenhoudt."

Families verzamelen zich aan tafel en verspreiden door de diverse keukens. Pa gaat voor de teppanyaki, ma is meer van de wok, opa kiest de Amerikaanse grill en oma houdt het bij de salades. De kinderen spurten naar de pizza, patat en suikerspinnen. "Genieten toch", zegt een moeder met een glimlach. "Er is zo veel keuze, ik zou hier iedere dag wel willen eten!" roept opa lachend bij de chocoladefontein.

"Mijn werk hier is geweldig", vertelt medewerkster Yuan de Adelhart Toorop. "Ik werk hier al meer dan drie jaar parttime naast mijn studie. Zoveel mensen tegelijkertijd naar het buffet zien gaan, vind ik nog steeds prachtig", zegt ze, terwijl ze de tafel opnieuw opdekt voor de volgende gasten.

Wereldrestaurant Atlantis, Hollandweg 6-8 in Arnhem; 026 3831610. Kijk op www.atlantisarnhem.nl of op Facebook voor meer informatie.