Afbeelding
Foto:

Wilco de Bruijn:

uw 'nieuwe' groenteman op de markt!

REGIO – Bij velen is Wilco ook wel bekend als 'De Toffe Peer'. Dat is namelijk de naam die op zijn groentewagen prijkt. Hij bedacht deze naam al, toen hij als 15-jarige jongen zijn eigen groentewinkel in Driel runde.



Zijn opa Hans Geurts stond met groenten op de markt en Wilco ging graag met zijn opa mee. Het gezellige contact met klanten op iedere markt, dat vond Wilco geweldig en nog steeds, vandaar dat hij twee jaar geleden zijn eigen groentewagen kocht. De jonge ondernemer is in de voetsporen van zijn opa getreden; de overname van het bedrijf is sinds 1 juni 2018 een feit. Op die datum was Hans Geurts precies vijftig jaar groenteman. 'Ik koop alles zelf in, zodat ik mijn klanten constante kwaliteit kan bieden. Streekproducten kies ik ook zelf uit bij regionale kwekers. Hoe groot mijn assortiment ook is, alles is altijd gegarandeerd dagvers', aldus Wilco. 'En de tarieven scherp natuurlijk'. Wilco's specialiteiten zijn rauwkostsalades en gesneden groenten, vers uit eigen keuken. Groenteman Wilco gaat met de tijd mee en zorgt voor een frisse wind door de groentebranche. Wat dacht u bijvoorbeeld van 'WiFi-boontjes'? Dat zijn natuurlijk draadloze sperziebonen! Het enthousiasme straalt van Wilco af, als hij met zijn klanten in gesprek is. De naam die op zijn wagen staat, 'De Toffe Peer', past dus wel bij hem.

Wilt u de rijke smaak van Wilco's verse groenten en fruit ook eens proeven? Kom dan gezellig naar de markt. De Toffe Peer staat op de volgende markten: ma: Opheusden – di.ochtend: Duiven – di.middag: Giesbeek – wo.ochtend: Kesteren – wo.middag: Elst (Gld) – vr.ochtend: Herveld en za.ochtend: Opheusden.