Gratis tuinconcert in Kesteren tijdens Betuwse Tuinenroute

KESTEREN - Cultureel Comité Neder-Betuwe verzorgt op zaterdag 9 juni van 17.00 tot 19.00 uur bij Huis ten Halve, Nedereindsestraat 39 in Kesteren een gratis verrassingsconcert in Latijns-Amerikaanse sferen door een Europees-Mexicaans ensemble met leden van het bekende Snowapple.


Dit leuke en unieke tuinconcert vindt plaats tijdens de Landelijke Open Tuinenroute Midden-Betuwe. "We zijn dan ook enorm blij dat ze in hun drukke internationale Tour programma Kesteren aan doen. We vragen geen toegangsprijzen en schenken ook niet. Dus stellen we het op prijs wanneer gasten zelf wat eten of drinken willen meenemen. We denken aan hartige of zoete taarten, salades, stokbroodje kaas, wijn, bier of fris. Een Mexicaanse versnapering is ook op zijn plaats."

De toegang is gratis, wel stellen wij een vrijwillige bijdrage aan het eind van het concert op prijs. Mogelijkheid tot aanmelden via dit mailadres: ccnednet@gmail.com. Voor meer info: www.cultuurnederbetuwe.com en http://betuwsetuinenroute.nl/tuinen/kesteren/huis-ten-halve.