Afbeelding
Foto:

Samen op de foto tegen kanker

NIJMEGEN - Op donderdag 24 mei zijn studenten van de HAN in de stromende regen namens Swim to Fight Cancer Nijmegen het centrum van Nijmegen ingegaan. Het doel was om het evenement onder de aandacht van het winkelend publiek te brengen. De studenten zijn het gesprek aangegaan over Swim to Fight Cancer Nijmegen.

De Nijmegenaren waren aangenaam verrast door de met zwemattributen beladen studenten. Na het maken van een aantal foto's en een praatje over het eerste grote zwemevenement in de Spiegelwaal, kregen de mensen hun eigen polaroid-foto mee. Op het grote frame - waar de mensen mee op de foto gingen - konden voorbijgangers een boodschap achtergelaten voor mensen met kanker.

Swim to Fight Cancer Nijmegen

Swim to Fight Cancer Nijmegen is een eendaags zwemevenement in de Nijmeegse Spiegelwaal. Deelnemers zwemmen op 9 september, 500 of 1500 meter en laten zich daarbij sponsoren. Het opgehaalde geld komt via stichting Fight cancer ten goede aan kankeronderzoek van jonge, talentvolle onderzoekers met baanbrekende ideeën.

Welkom aan tafel in Ons Dorpshuis

KESTEREN – Op de tweede donderdag van de maand zijn er op initiatief van de Stichting Welzijnsactiviteiten Neder-Betuwe maaltijden in ons Dorpshuis Nedereindsestraat 27A in Kesteren.

De eerstvolgende maaltijd is op donderdag 14 juni. De maaltijd wordt verzorgd door catering De Heerlijckheyt van José Dekker. "Rond 12.00 uur gaan we aan tafel. Iedereen is van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Zich aanmelden voor de maaltijd kan bij Toos Nieuwenhuis: 0488 482104 (bgg Adrie Roelofsen: 06 19703146) uiterlijk tot maandag 11 juni 12.00 uur.

Heeft iemand speciale dieetwensen, dan deze graag doorgeven bij de aanmelding. De gastvrouwen van de eettafel zijn Toos Nieuwenhuis, Adrie Roelofsen en Roely Scholtus. De maaltijd kost tien euro.

Na de zomervakantie zijn de maaltijden voor 'Welkom aan tafel' op donderdag 13 september, 11 oktober, 8 november en 13 december.