Avondvierdaagse in Lienden

LIENDEN - Muziekvereniging Amicitia organiseert voor de 32e keer de Avondvierdaagse in Lienden. Deze wordt gehouden van maandag 11 - vrijdag 15 juni. Als er geen vier avonden achter elkaar kan worden gelopen, mag er één avond worden overgeslagen.

Er wordt iedere avond tussen 18.30 en 19.00 uur gestart. Men kan zich opgeven voor de 5 of 10 kilometer. De kosten zijn vijf euro per persoon en de routes gaan door Lienden, Ommeren en Ingen. Inschrijven kan op maandag 11 juni of dinsdag 12 juni vanaf 18.00 uur in het muziekgebouw van Amicitia aan de Papestraat 4 in Lienden.

Scholen of groepen kunnen zich vooraf groepsgewijs opgeven bij het secretariaat: 0344 644661 of via info@amicitia-lienden.nl. De wandelaars worden tijdens de avondvierdaagse verwend met flesjes water, ijs, fruit en andere producten uit de Betuwe.

Op vrijdag 15 juni om 20.00 uur, worden de wandelaars door Muziekvereniging Amicitia ingehaald vanaf het Marktplein in Lienden. In het gebouw van Amicitia en in de Sterappelschool ontvangen de wandelaars daarna de medailles.