Jeugd sluit seizoen feestelijk af (foto: Maureen Janssen)
Jeugd sluit seizoen feestelijk af (foto: Maureen Janssen)

Prijzenfestival

bij jeugd BC Zetten

ZETTEN - De laatste maandag voor de jeugd van BC Zetten was een echt prijzenfestival. Alle spelers kregen uit handen van trainer Ger Trouerbach een medaille. Daarnaast waren er wisselbekers voor de kampioenen.

Bij de jongens pakte Matthijs van den Oever de eerste prijs. Tom Verhees leverde eveneens een knappe prestatie door tweede te worden. Bij de meisjes moest er een spannende finale aan te pas komen om te kijken wie de beste was. De sterke Femke Hendriksen was net iets beter dan de dappere Dhvaja Lindeboom, die heel goed partij gaf. De organisatie was in handen van twee ouders: Elma Vink en Laura Mintjes. Mede dankzij het enthousiasme van dit duo en gesteund door Maureen Janssen zal BC Zetten na vele jaren volgend seizoen weer uitkomen met een jeugdcompetitieteam.

BC Zetten begint het nieuwe seizoen op maandag 27 augustus. Belangstellenden kunnen die dag gewoon ‘binnenlopen’ en meedoen. In de volgende maand september is er weer een badminton-maand-actie: gehele maand gratis spelen, zowel voor jeugd (19.00-20.00 uur) als volwassenen (20.00-22.00 uur). BC Zetten speelt en traint op maandag in De Wanmolen. Ook kan er vrijdagavond gespeeld worden.

Info: www.bczetten.nl of 06-43274447.