High tea voor Wells of Joy

LIENDEN - Zaterdagmiddag 23 juni zijn alle dames en jonge meiden vanaf 12 jaar welkom voor een heerlijke en gezellige high tea in de Open Deur in Lienden (Papestraat 3).

Kom samen met je moeder, zus, buurvrouw, vriendin, kennis, dochter genieten van deze high tea! Ook als je alleen ben … wees welkom! Wij zorgen ervoor dat je een gezellige middag hebt met allerlei lekkers! De start van de high tea is tussen 13.00 en 14.00 uur. De kosten zijn10 euro per persoon.

Omdat we graag willen weten op hoeveel personen we ongeveer kunnen rekenen, vragen we om te reserveren. Dat kan door een mailtje te sturen naar Esther Verspuij (pietenes@solcon.nl) of te bellen met 06 16730447 (een appje mag ook). Reserveren kan tot en met 16 juni.

De opbrengst van de high tea gaat in zijn geheel naar Wells of Joy in Malawi. Hetzelfde doel als met de dameskledingbeurs. Deze stichting verleent medische zorg in dorpen en op medische posten. Voor dit werk is ook materiaal nodig. Denk aan medicijnen, flesvoeding enzovoort. Daarnaast probeert het team tijdens het werk ook iets van het Evangelie mee te geven. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld een stukje lezen uit de bijbel na een huisbezoek of een bijbelstudie tijdens een training over medicijnen. Stichting Wells of Joy is volledig afhankelijk van giften.