Afbeelding
Foto:

Bamm-project on tour komt naar Elst

ELST - The Bamm-project on tour komt naar stichting Maluku Elst. BAMM staat voor Beta Alifuru Maluku Melanesia.

Door land- en zeeconsessies zullen er grote verandering optreden met blijvende schade als gevolg voor de huidige en toekomstige generaties op de Molukken. Door middel van onderzoek op de eilanden wilt Bamm de misstanden en de gevolgen in kaart brengen en bouwt ze aan een netwerk in Maluku.

Ook wilt Bamm zich inzetten voor de bevordering van de onderlinge gelijkwaardigheid, emancipatie en bewustwording; hierbij zijn kennisoverdracht en eigen verantwoordelijkheid belangrijke speerpunten.

Zondagmiddag 10 juni 2018 zal Bamm in samenwerking met de Molukse gemeenschap in Elst en Stichting Maluku Elst een Bamm-dag houden. Tijdens deze dag zal Arles Tita en Karen Pooroe- bekende R&B artiesten uit Ambon, de hoofdstad van de Molukken - samen met Molukse topmuzikanten uit Nederland waaronder oud-Winterswijker Julian Souisa optreden. Naast dit optreden zal een Moluks dansgroep bestaande uit Molukse meisjes uit Elst de dag verrijken.

Eten is er van de Molukse Ouderengroep Matahari Bersinar. De warme hap en andere typische Molukse hapjes worden verzorgd door de Ouderengroep van Elst. De deuren openen om 15.00 uur en de rond de klok van 20.00 uur eindigen de festiviteiten. De entree komt in het geheel ten goede aan het goede doel.

Tickets voor 'The Sounds of Maluku' kunnen worden gekocht via bammtournl@gmail.com. Middels mail wordt men verder geïnformeerd. Tickets kosten 12,50 in de voorverkoop en 15 euro aan de deur. Voor kinderen tot en met 11 jaar kosten de kaarten in de voorverkoop 7,50 en aan de deur 10 euro.