Afbeelding
Foto:

Unlimited bereidt zich voor

op nieuw seizoen

ELST - Hoewel vrijwel iedereen vakantieplannen maakt is basketballvereniging Unlimited al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

"We zijn blij dat we in het volgende seizoen met een U 12 team in de competitie uit kunnen komen. De U 18 is doorgestroomd naar de U 20, de U 16 blijft in dezelfde competitie. De Dunkers -het jongste team- gaat weer in de toernooicompetitie spelen. Het herenrecreantenteam traint op vrijdag. Voor een damesrecreantenteam is trainingstijd gereserveerd op de donderdag.

Dus jongens, meiden, mannen of vrouwen, ben je op zoek naar een leuke sport, of heb je eerder gespeeld? Lijkt het je leuk om een keertje mee te trainen? Kom dan gerust een keer langs om mee te doen.

Je bent natuurlijk ook welkom als je nog niet kunt basketballen. In onze vereniging staan enthousiaste trainers wekelijks klaar om met jou de basistechnieken van het basketbal te oefenen. Zij brengen je graag de eerste kneepjes van het spel bij en je leren hoe aan te vallen en te verdedigen. Je bent vanaf de leeftijd 6,5 - 7 jaar welkom. Vergeet niet je sportkleding en schoeisel mee te nemen. Je mag gratis drie keer met ons mee trainen.

De jongste groep traint op donderdag in sportzaal De Westeraam van 18:00 tot 19:15 uur. Adres: Auditorium 6, Elst. Meer informatie staat op www.bvunlimited.nl.