Afbeelding
Foto:

Zwarte band voor karateka Albert Pechler

OCHTEN - Afgelopen weekend waren in Harderwijk de landelijke zwarte band examens van de Karate do Bond Nederland. Albert Pechler (38 jaar) die wekelijks traint bij de karateschool van Hans van de Hatert in Ochten en Echteld heeft hier namens de karateschool aan deelgenomen.

Albert wist de diverse onderdelen succesvol af te leggen voor de examencommissie en nam na afloop vol trots zijn zwarte band met bijbehorend diploma in ontvangst. Tijdens de karate les in Ochten is Albert door de overige karateka’s in het zonnetje gezet en nam met een brede glimlach de felicitaties in ontvangst.

Open gym senioren Dodewaard

DODEWAARD - Stichting Welzijnsactiviteiten Neder-Betuwe (SWAN) houdt op maandag 11 en donderdag 14 juni een open gymles in Dodewaard voor senioren.

De les is bedoeld om kennis te maken met bewegen en te kijken of het bevalt om mee te gaan doen. Op maandag 11 juni kunnen actieve 55-plussers meedoen en op donderdag 14 juni is de les speciaal bedoeld voor mensen met een beperking. Zo kunnen inwoners ook vanaf de stoel toch in beweging blijven. Hulp- en zorgverleners die inwoners kennen waarvoor dit geschikt zou kunnen zijn worden gevraagd mensen hierop te wijzen.

De les vindt plaats in de sporthal De Eng, is eenmalig gratis en opgeven kan deze keer via telefoonnummer 06 19544160.